Vertaal deze pagina

admin

feb 052010
 

Voor het lezen van de handleidingen heeft u het programma Adobe Reader nodig, deze kunt hier downloaden en installeren.

feb 042010
 

Sinds de explosieve toename in particulier gebruik van mobiele telefonie is tevens duidelijk geworden dat de gebruiker traceerbaar is voor de inlichtingsdienst. Dit is veelvuldig aangetoond tijdens opsporingsprogramma’s op televisie.

Gebruik makend van de nieuwste GPS techniek wordt nu ook de particulier in staat gesteld eigen tracering toe te passen. Indien een persoon vermist wordt of in nood verkeerd, of wanneer een eigendom is ontvreemd.

Via GPS tracing lokaliseert u zelf de persoon of het ontvreemde eigendom  op een nauwkeurigheid van 10 meter wereldwijd .

feb 042010
 

Fai Home Security alarmsystemen zijn wereldwijd geïnstalleerd. De kwaliteit van het systeem is goed gebleken. Helaas is de leverancier in veel landen in gebreke gebleven, waaronder Nederland. Alarm Centraal heeft daarom rechtstreeks contact opgenomen met de fabrikant van deze alarmsystemen. Hierdoor kan Alarm Centraal de benodigde service & onderhoud verlenen om de kwaliteit van de Securityguard in stand te houden.

Rechtstreeks vanaf  fabriek in Australië levert Alarm Centraal de originele onderdelen voor de Fai Home Securityguard. Deze onderdelen zijn toepasbaar mits uw Securityguard door de Fai Home leverancier is voorzien van de legale radiofrequentie* volgens de normering van het ministerie van verkeer en waterstaat.

– Securityguard accu

– Securityguard adapter

– Afstandsbediening (nieuwe en verbeterde uitvoering)*

– Passief Infrarood Detector (PIR) draadloos*

– Magneetcontact draadloos*

– Alarm-com centrale (telefonische alarm doorschakeling)

– Buitensirene behuizing

– Buitensirene speaker

– Buitensirene flitslicht

– Buitensirene sabotage beveiliging (Sn)

– Originele lithium batterijen en toebehoren

 (* 433mHz)

Een levenslange productgarantie kan door Alarm Centraal gewaarborgd worden. Maak daarom gebruik van onze diensten en ervaar uw voordeel. Onze service met een blik op uw veilige toekomst; een enorme zorg minder!

Voor nadere informatie staat onze alarmhelpdesk u graag te woord via nummer 020-4638822.

feb 042010
 

Cameratoezicht & registratie is in Nederland een bekend verschijnsel geworden.Het bewaakt de plaatselijke situatie en biedt een vorm van bescherming aan de aanwezigen.

Tegenwoordig vindt constant kwaliteitsverbetering plaats. Alarm Centraal volgt dit nauwlettend om het vervolgens te kunnen toepassen. Voor nadere informatie brengen wij u graag per e-mail op de hoogte.

 Posted by at 21:41
feb 042010
 

Particuliere Alarm Centrale

Alarm Centraal werkt nauw samen met de beste Particuliere Alarm Centrale (PAC) op Nederlandse bodem; DEVISION te Badhoevedorp. De centralisten van DEVISION staan 24/7 voor u klaar en genieten landelijke bekendheid om hun persoonlijke omgang. Alleen na de zwaarste testen te hebben doorstaan is DEVISION aangewezen door het Ministerie van Justitie in het verkrijgen van het hoogste certificaat.

Het wordt daarom door ons aanbevolen uw beveiligingssysteem bij DEVISION aan te sluiten om zodoende iedere calamiteit met de grootste zorgvuldigheid te laten behandelen.

feb 042010
 

Minimaal eenmaal per jaar verricht Alarm Centraal service & onderhoud aan beveiligingssystemen waardoor de levensduur van het systeem aanzienlijk wordt verlengd. Het contact tussen Alarm Centraal en gebruiker wordt hiermee tevens versterkt.

Hierdoor kan Alarm Centraal onbeperkte garantiemogelijkheden, ook op verouderde alarmsystemen, aanbieden.

feb 042010
 

Draadloze techniek in de beveiligingsbranche, kan dat wel?

Jawel, dit is dankzij de ervaring in ruimtevaarttechniek volledig mogelijk en betrouwbaar gemaakt.

Het is inmiddels zover dat draadloze techniek in veel situaties zorgvuldiger functioneert dan de traditionele bedrade techniek.

De door Alarm Centraal geïnstalleerde systemen zijn standaard voorzien van intensieve ‘supervisie’ waardoor “zelf-controle” continue plaatsvindt.

Een kritische kijk op beveiliging begint bij jezelf!

 Posted by at 21:07
feb 042010
 

Elektronische beveiliging is jaren geleden begonnen met ‘detect & eject’ ter signalering van inbraak. Inmiddels is aan luide akoestische alarmering telefonische communicatie toegevoegd. Hierdoor wordt de beveiliging effectiever. Alarm Centraal installeert beveiligingssystemen op maat. Professionele installaties welke effectief detecteren & communiceren tijdens calamiteiten zoals;

  • Brand
  • Medische nood
  • Wateroverlast
  • Inbraak
  • Overval
  • Dwanguitschakeling
  • Vandalisme
Get Adobe Flash player